2022-01-29 07:06:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Végre ismét helyreáll a harmónia a lelkedben

Napi horoszkóp január 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz ma előreindul, és rendbe hoz sok olyan helyzetet, amiben nem láttál tisztán az elmúlt időszakban. Jó lehetőséget kínál ez a bolygóállás a békülésre is. Csak legyél nagyon őszinte a másikkal!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz előreindulása minden téren remekül hat rád, hiszen ez az uralkodó bolygója. Végre ismét helyreáll a harmónia a lelkedben, és sikerül a kibillent egyensúlyi állapotot helyreállítanod. Jó nap ez az örömre!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár az elmúlt időszakban nem sok örömhírt kaptál, ma végre fellélegezhetsz. Valamiben a sors kegyeltje leszel: lehetséges, hogy jó hírt kapsz, vagy valaki a tüntető kedvességével vesz le a lábadról, és aranyozza be a napodat.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma előkerülhet valami, amiről talán azt hitted, hogy véglegesen oda lett. Lehet ez egy tárgy, melyhez egykor ragaszkodtál, de az is lehet, hogy egy érzés, ami egy személyhez köt. Bármi is legyen, biztos, hogy jó kedvre derít.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érdemes a mai napon felkeresned azt a személyt, aki olyan sokat jár mostanság a fejedben. Lehet, hogy nem véletlenül terelődnek rá a gondolataid újra és újra, hanem most van dolgotok egymással...
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz előreindul, és ez megvilágítja azokat a zavaros érzelmi helyzeteket, amelyek mostanában gondolkodóba ejtettek. Most van esély és lehetőség ezek tisztázására, ami nagy megkönnyebbülést okoz.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma sok pozitív visszajelzést kapsz, amiket most a kisugárzásodnak, bájodnak, kedvességednek köszönhetsz. Valakit a környezetedben igazán nagyon elvarázsoltál… Ma kiderül, ki az illető!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szenvedélyes, de örömteli napot jeleznek a bolygók. Új élményeket gyűjthetsz be a pároddal, amik közelebb hoznak titeket egymáshoz. Szükségetek is volt már egy kis önfeledtségre, add át magadat neki!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Értékes felismeréseid lesznek az elmúlt időszakkal kapcsolatban. Ráébredsz néhány fontos tanulságra. Megmutatkozik a mai napon az is, hogy a párod milyen nagy hűséggel, megbecsüléssel és szeretettel vesz körbe.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Át kell gondolnod még az elmúlt időszak sűrű történéseit, hogy választ tudj adni a párodnak a feltett kérdésekre. Hagyj elég időt magadnak erre, semmit se siettess. Ha szingli vagy, akkor ma egy nagyon érdekes beszélgetésbe bonyolódhatsz egy idegennel, akit később nem is tudsz kiverni a fejéből.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma van igényed a félrevonulásra, az elvonulásra. Egyszerűen erre van szükséged ahhoz, hogy feldolgozd az elmúlt időszak eseményeit. Ha megnyugodtál, nagy nyitottsággal és örömmel tudsz közelíteni a másik felé is.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma angyalként segítesz valakinek. Számíts arra, hogy valaki, aki különleges helyet foglal el az életedben, támogatásra szorulhat, így hagyj időt egy kis külön programra is. Legyél jó hallgatóság, és keresd a megoldásokat, de közben légy óvatos is azzal, mit sugallsz neki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: